Om oss

RGB i Linköping AB

För oss är varje projekt en rolig utmaning

RGB AB grundades år 1993 och drivs idag av Christer Wiberg med 10 stycken anställda. Vi har lång erfarenhet av både fogfria golv och flytspackling. Vi har flertalet certifikat och utbildningar på vårt CV. Några av dessa är Weber och Flowcrete samt certifikat från Id06. Det sistnämna ger oss behörighet att arbeta på större byggen.

Vi gör alltid vårt bästa på varje arbetsplats och ser till att du som kund är 100 % nöjd när vi är färdiga. Alla våra anställa brinner för sitt yrke och för att ständigt bli utvecklas och bli bättre. Vi finns i Linköping men accepterar förfrågningar över hela Sverige. 

Vår ambition är inte bara att uppnå, utan att överträffa kundens förväntningar genom ett oöverträffat engagemang och kvalitet i varje projekt. 

För oss är varje kundrelation unik och vi strävar efter att skapa långsiktiga samarbeten genom att lyssna aktivt, anpassa våra tjänster efter specifika behov och alltid leverera arbete av högsta kvalitet. Vi tror starkt på öppen kommunikation och transparens genom hela processen, vilket skapar ett förtroende och underlättar för en smidig samverkan.

Förutom våra direkta kundrelationer, värderar vi samarbeten med andra aktörer i branschen högt. Genom att samarbeta med leverantörer och andra entreprenörer, kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar som täcker alla aspekter av ett projekt. Detta samarbete bidrar till att vi kontinuerligt kan förbättra våra processer och utvidga vår expertis, för att ytterligare höja kvaliteten på vårt arbete.

Vårt team är passionerat inom sitt fält, med ett gemensamt mål att kontinuerligt förbättra och finjustera vår expertis. Även om vårt huvudkontor ligger i Linköping, välkomnar vi projekt från hela landet. Genom att upprätthålla starka kundrelationer och produktiva samarbeten, fortsätter vi att bygga vårt rykte som en pålitlig partner inom vår bransch.